Navigáció

Tartalom

MEGHÍVÓ

Typ: egyéb
Barakk - Elásott igazságKedves Hodosiak, kedves érdeklődők!

A hodosi könyvtár nevében ezúton meghívjuk Önöket a 2023.január 26-án 18,00 órakor kezdődő, nagyon érdekesnek ígérkező  könyvbemutatóra a hodosi kultúrházba. %

%
Az est keretén belül a szerző Barak Dávid bűnügyi újságíró bemutatja a világszerte hírhedtté vált dunaszerdahelyi maffiáról szóló könyveit: az első könyve az Elásott igazság és a második könyve a decemberben megjelent folytatás, a Rossz vér. Míg az első könyv a Pápay- és a Sátor-klán történetével foglalkozott, addig a második kötetben nagyobb hangsúlyt kap az ezredforduló utáni dunaszerdahelyi alvilág, a maffiagyilkosságok és azok a vallomások, melyeket a megtört nehézfiúk a tárgyalásokon tettek. Ezeket a könyveket olvasva egyre mélyebbre merülünk a hatalmas történetbe és kibontakozik előttünk, hogyan nőtt hatalmasra  a gonosz egy olyan pici városban, mint Dunaszerdahely.
Bízunk benne, hogy sokukat érdekli ez a történet, amely az egész világon megdöbbenést keltett és hallani akarják a szerző valóságalapú, minden fikciótól mentes előadását. Találkozzunk tehát január 26-án 18:00 órakor a hodosi kultúrházban.

Mindenkit szeretettel várunk.


Készítve: 10. 1. 2023
Legutóbbi frissítés: 10. 1. 2023 09:12
Szerző: